Comunicacions

Us volem notificar que la mestra Jessica Marcos de cicle inicial marxa de l’escola per motius de reestructuració d’horaris. Estem molt agraïts/des de la seva feina i esperem poder tornar a comptar amb ella en un futur proper.

Jessica una tendra abraçada i et desitgem el millor!!!!!!

——————————–

A partir d’ara podreu cercar i descarregar els menús mensuals del servei de menjador penjats al bloc. Els trobareu a l’apartat ‘Menjador’ i ‘Menús’. Us els podeu descarregar amb format pdf.

——————————–

INFORMACIÓ OBJECTES PERDUTS

Vallromanes, 19 de febrer de 2014

Benvolgudes famílies,

Us informem que el PRIMER DIVENDRES DE CADA MES exposarem a l’entrada de l’escola tots els objectes perduts que queden acumulats en els baguls, esperant ser recuperats pels propietaris. Passat aquest dia es retiraran i, periòdicament es facilitaran a centres que recullen objectes per a gent necessitada.

Per facilitar als vostres fills la recuperació d’objectes perduts, us recordem que és molt útil marcar-los amb el seu nom i cognoms amb un retolador permanent.

Rebeu una cordial salutació,

Equip docent

———————————-

CONSIGNES CARNESTOLTES

Benvolgudes famílies,

A l’escola celebrem el Carnestoltes. Per això cada dia, a partir del dilluns dia 24 de febrer fins el divendres 28,  el rei Carnestoltes ens dirà una consigna  a seguir el dia següent. Els nens i les nenes hauran de dur el que ens ha indicat. Us ho diem en secret.

Així doncs:

Dilluns dia 24 de febrer:

Els nens i nenes hauran de venir en sandàlies.

Dimarts dia 25  de febrer:

Hauran de portar mitjons ben llampants i per sobre dels pantalons.

Dimecres dia 26 de febrer:

Hauran de portar bermudes.

Dijous dia 27 de febrer:

Hauran de portar una camisa florejada o divertida.

Divendres dia  28 de febrer:

Al matí hauran d’anar amb ulleres de sol.

A la tarda han de venir disfressats amb tot el que ha manat el Rei Carnestoltes durant la setmana.

Els nens i nenes de menjador han de portar la resta de la disfressa en una altra bossa (degudament marcada amb el nom).

Cal que no informeu de les consignes als vostres fills/es per tal que la disfressa sigui una sorpresa!

Atentament,

La comissió de festes.

———————————-

JORNADA DE PORTES OBERTES / PREINSCRIPCIONS DEL CURS 2014-2015

Des del Departament d’Ensenyament se’ns ha comunicat que està en tràmit de publicació al DOGC la resolució per a la preinscripció del curs 2014-2015. Es mantenen els mateixos criteris generals i complementaris d’admissió d’alumnes i els barems que es va aplicar el darrer curs.

El termini previst de presentació de sol·licituds és de l’11 al 21 de març

Les Jornades de portes obertes de la nostra escola serà el mateix dia 11 de març de 2014 a les 16,45h.

———————————-

CANVIS EN LA COMPOSICIÓ DEL CONSELL ESCOLAR

Us fem saber que el Sr. Carles Moreno Andreu, pare d’un alumne de l’escola, ha hagut de deixar de ser membre del consell escolar per motius laborals. Des d’aquí el nostre agraïment per l’interès i la dedicació que ens ha mostrat durant aquest temps. En el seu lloc s’incorpora la persona candidata del sector pares i mares a la reserva, la Sra. Sandra Palma Simon, a la que li donem la nostra cordial i afectuosa benvinguda.

———————————-

Dimecres 11 de desembre del 2013

Us notifiquem que la nostra mestra d’educació física, Beatriu Valldaura, s’ha reincorporat al centre després de la seva baixa per maternitat. Li donem la nostra afectuosa benvinguda i us informem que, cobrint la seva reducció de jornada, s’ha incorporat una nova mestra, Marta Díaz, a qui també donem la més cordial benvinguda.

Anuncis