Com es crea un bloc?

Si esteu disposats a publicar la vostra primera entrada és que ja heu obert el vostre compte amb la plataforma wordpress.com, de totes maneres farem un petit resum de les operacions que s’han de realitzar per obtenir aquest compte i així poder disposar del vostre propi bloc:

sign up

  • Empleneu tots els camps que us demana (si no teniu un compte de correu electrònic cal que us en feu un, és imprescindible)
  • Si ho heu omplert tot correctament us haurà arribat un missatge a la vostra bústia de correu, obriu-lo i activeu el vostre bloc.
  • Si tot ha anat com s’espera ja podeu tornar a la pàgina principal de wordpress entrar el vostre nom d’usuari i la contrasenya i començar a construir el vostre bloc.  Per entrar-hi cal clicar sobre el nom d’usuari.

sescalldetenes

Després de tot aquest procés el primer que heu de fer és personalitzar l’aparença del vostre bloc. Per fer-ho heu d’entrar al menú Aparença que trobareu a la barra lateral de l’esquerra.

barra lateral

Si no heu definit el català com a idioma de referència podeu fer-ho en el menu tools que trobareu a la mateixa barra de l’esquerra, sinó el mené per personalitzar el vostre bloc s’anomena appearance. Dins d’aquest menú trobareu un munt de temes disponibles, si cliqueu a sobre d’ells s’obrirà una presentació preliminar, si us agrada cal que activeu el tema.

Després de personalitzar, ens hem d’inicialitzar amb les entrades. Aquestes són les que ens permeten entrar els comentaris, reflexions, imatges, cançons, presentacions,… que volem publicar en el nostre bloc. Per fer-ho cal entrar en el menú entrades que trobareu a la barra de l’esquerra. El primer que trobareu serà un gestor d’entrades que et permet veure totes les entrades realitzades en el teu bloc. Si és la primera vegada que hi entreu trobareu que només hi ha una entrada que realitza el sistema “Hello world”. La podeu eliminar, situeu el cursor a sobre de l’entrada i cliqueu eliminar. Si cliqueu a sobre d’editar s’obrirà l’entrada i podeu modificar-ne el títol i el contingut.

Us animo a que feu una prova i en comproveu el resultat, per fer-ho cal que editeu una entrada existent o que cliqueu sobre el submenú Add new que haurà aparegut a sota del menú Entrades, i que us permetrà crear una nova entrada. Després de decidir el títol i el contingut de la entrada cal que cliqueu a sobre del botó Publicar. Per veure el resultat cal que cliqueu a sobre el títol del vostre bloc que trobareu a la barra superior.

FONT: http://sescalldetenes2n.wordpress.com/

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s